Trek de aandacht naar je bedrijf

keyboard_arrow_down

Buitenreclame en reclameborden

Signalisatie

Je klanten, bezoekers en leveranciers tonen waar je bedrijf ligt? Dat kan alleen met efficiënte outdoorsignalisatie. En die begint al op straat, met een reclamezuil die hen ook bij slecht weer of in de don

Zijn ze op je terrein aangekomen? Dan doet duidelijke en doordachte bewegwijzering de rest. Met signalisatieborden op de juiste plekken leidt je hen naar de juiste ingang.

Buitenreclame

En wil je je bedrijf in de kijker zetten langs de baan, op evenementen of op je eigen terrein? Met buitenreclame zet je je bedrijf op de kaart en vergroot je je naamsbekendheid. Denk aan spanframes, vlaggen en beachvlaggen. Goedkoop, gemakkelijk te plaatsen en enorm doeltreffend.

100% op maat

We luisteren naar je en werken volledig op maat. We komen gratis bij je langs om te bespreken wat je wilt, zoekt of nodig hebt. Meteen hoor je van ons of je vraag haalbaar is en met welke buitenreclame je het beste bereikt wat je wilt. We ontwerpen, produceren en installeren onze buitenreclame ook bijna altijd zelf. Dat geeft je de garantie op een fantastisch eindresultaat.

MAAK JE KEUZE EN ONTDEK MEER INFORMATIE EN VOORBEELDEN

TOON TEKST
VERBERG TEKST

Reclamezuilen

Heb je voor de eerste keer een afspraak bij een bedrijf? Dan zoek je op straat automatisch naar de naam of het logo van het bedrijf om te weten waar je moet binnengaan of parkeren.

Een mooie en efficiënte oplossing om je bezoekers te tonen in welk gebouw ze moeten zijn? Een reclamezuil of totem voor je ingang of op je parking. Je maakt er tegelijk reclame mee voor je bedrijf.

Deel je een gebouw met verschillende bedrijven? Een reclamezuil is dé oplossing om alle bedrijven op te vermelden.

Kies je reclamezuil

• Vlak: strak en tijdloos.
• Licht gebogen: elegant.

Liever een reclamezuil op maat? Je krijgt van ons advies over alle mogelijkheden. We ontwerpen je zuil helemaal volgens je behoeften en wensen.

Verlichting voor je reclamezuil

Wil je dat je logo en bedrijfsnaam ook bij slecht weer en ’s nachts perfect zichtbaar zijn? Dan kan je je reclamezuil laten uitrusten met energiezuinige ledverlichting:
• Indirecte verlichting: je zuil wordt verlicht van op de grond.
• Gedeeltelijke verlichting: je zuil bestaat deels uit plexiglas en wordt van binnenuit verlicht.
• Volledige verlichting: je zuil bestaat volledig uit plexiglas en wordt van binnenuit verlicht.

Vlaggen, masten, baniermasten en beachvlaggen

Zoek je een populaire, goedkope en doeltreffende manier om reclame te maken voor je bedrijf of merk? Vlaggen bestaan al eeuwenlang. Ze wapperen in de wind, trekken de aandacht en hebben een dynamisch effect.

Voordelen van vlaggen

• Geen beperkingen in ontwerp
• Van enkele kleuren tot een print in alle kleuren
• Behoud van de originele kleur
• Van 2 kanten zichtbaar

Opties in masten

Een horizontale arm bovenaan of onderaan en bovenaan om je vlag vast te houden en goed zichtbaar te houden bij weinig wind? Een mast waarbij je de vlag naar boven en naar onder kan hijsen om ze te vervangen? Een mast in elke RAL-kleur die je maar wilt? Het kan allemaal. We geven je graag advies.

Losstaande banieren

Heb je liever een vlag die niet wappert, maar strak gespannen staat? Dan kies je voor een banier. Die is boven- en onderaan met een arm vastgemaakt aan een mast.

Ook een banier is van 2 kanten zichtbaar en zie je als bezoeker al van ver staan. Met een banier help je je bezoekers je bedrijf gemakkelijk te lokaliseren en heet je ze al van ver welkom.

Beachvlaggen

Je ziet ze overal op evenementen of op het voetpad voor winkels: kleinere beachvlaggen. Waarom ze zo populair zijn?

• Geen beperkingen in ontwerp
• Overal te plaatsen
• Enorm gebruiksvriendelijk
• Je bepaalt zelf de hoogte

Het juiste type mast kiezen?  De passende voet voor je beachvlag? Je vlag ontwerpen? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Spanframes

Een spanframe is een frame met daarin een opgespannen doek. Ideaal voor een tijdelijke reclameboodschap op een werf en voor grote oppervlakken om een volledige gevel mee te bedekken. Je tekst, logo of ontwerp met foto’s staat haarscherp op het doek. Je hoeft geen rekening te houden met beperkingen.

5 grote voordelen van spanframes

• Goedkoop
• Snel gemaakt en geplaatst
• Ideaal voor grote oppervlaktes
• Gemakkelijk om van doek en boodschap te wisselen
• Plaatsing tegen je gevel of losstaand, op alle mogelijke ondergronden

2 soorten spanframes

• Standaard: een standaardframe waarin je spandoek mooi strak wordt opgespannen met extra duurzame elastieken die we rond het frame binden.
• Triaflex: een steviger frame waarin je spandoek tot tegen het frame wordt opgespannen met haken die in het frame zitten.

Verlichting voor je spanframe

We lichten je spanframe uit met spots of een lichtrail. Een lichtrail bevestigen we rechtstreeks op het frame.

We helpen je kiezen

Je krijgt van ons advies over hoe je je boodschap zo doeltreffend mogelijk communiceert, hoe je het maximum uit de mogelijkheden haalt en welke materialen het beste passen bij de kwaliteit en stevigheid die je zoekt.

Bewegwijzering

Je klanten en bezoekers tot op je parking of tot aan de ingang van je bedrijf brengen? Of je leveranciers tot aan je dienstingang of laad- en loskade? Je personeel de weg wijzen naar de verzamelplaats bij een evacuatie van je gebouw? Dat is een uitdaging. Want er zijn altijd mensen die verkeerd lopen of rijden. Met een signalisatieplan stel je je borden juist, efficiënt en duidelijk op. Publio biedt je onderhoudsvrije bewegwijzering aan.

Je mogelijkheden in bewegwijzering

• Aluminium panelen in standaardhoogtes of panelen op maat
• Enkel- of dubbelzijdig
• Van belettering in 1 kleur tot een print in alle kleuren
• Lak in alle RAL-kleuren

Tip: overdrijf niet met kleuren. De duidelijkste signalisatie beperkt zich tot enkele kleuren.

Begin met een reclamezuil

De efficiëntste bewegwijzering? Die start met een reclamezuil aan de straat. Zo toon je al van op straat je klanten en bezoekers de weg naar je bedrijf. Zodra ze op je terrein zijn, wijs je hen met bewegwijzering de weg naar je parking of de ingang van je gebouw.

Logo-ontwerp en lay-out

Start je een nieuw bedrijf en heb je nog geen logo? We ontwerpen voor jou een uniek, krachtig en visueel sterk logo. En heb je niemand om je buitenreclame te ontwerpen? We produceren en monteren niet alleen, je kan ons ook inschakelen om je buitenreclame op te maken en te personaliseren. Onze lay-outers vertalen je boodschap perfect in tekst en beeld. Neem contact met ons op.

Buitenreclame: val op van ver

Waarom je moet investeren in buitenreclame? Omdat die even belangrijk is als je gevelreclame. Want de aandacht trekken van je klanten en bezoekers, dat doe je niet alleen met reclame op je gevel. Met ideaal geplaatste buitenreclame zoals een reclamezuil, vlaggen of banieren zien ze je bedrijf of zaak al van ver liggen. En heb je een groot terrein? Met doordachte bewegwijzering toon je ze waar ze moeten zijn.

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.