Versterk je merk, imago en identiteit

keyboard_arrow_down

Interieur

Interieurinrichting

Je bedrijf mag gezien worden. Ook vanbinnen. Want het is al bewezen: het interieur van je kantoor heeft een invloed op de sfeer op je werkvloer en de gezondheid van je werknemers. En daardoor ook op de productiviteit van je bedrijf en je bedrijfsresultaten.

Ook bij je klanten moet je interieur een onuitwisbare indruk nalaten. Sluit het aan bij je bedrijfsimago en -identiteit? Dan straal je klantvriendelijkheid uit, voelen je klanten zich welkom en geef je hen vertrouwen. Zo versterk je je merk.

Hoe we je interieur inrichten

• We komen je ruimtes bekijken en geven je ideeën.
• Je hoort van ons welk type decoratie het beste geschikt is.
• Je kiest kleuren, materialen en afwerkingen die bij je merk passen.
• We denken mee over de boodschap en de sfeer die je wilt bereiken.
• We plaatsen je decoratie met de grootste professionele zorg en oog voor detail.

Functionele inrichting

Interieurinrichting kan ook puur functioneel zijn. Bijvoorbeeld zandstraalfolie die je werknemers meer privacy geeft of bedrukte snijfolie op ramen en muren waarmee je je bezoekers en klanten de weg wijst in je gebouw. Je ziet: je kan onze interieurinrichting voor verschillende doelen gebruiken.

100% op maat

We luisteren naar je en werken volledig op maat. We komen gratis bij je langs om te bespreken wat je wilt, zoekt of nodig hebt. Meteen hoor je van ons of je vraag haalbaar is en met welk type interieurinrichting je het beste bereikt wat je wilt. We ontwerpen, produceren en installeren onze interieurinrichting ook bijna altijd zelf. Dat geeft je de garantie op een fantastisch eindresultaat.

Ook op buitengewoonvanbinnen.be helpen we je om je interieur in te richten

MAAK JE KEUZE EN ONTDEK MEER INFORMATIE EN VOORBEELDEN

TOON TEKST
VERBERG TEKST

Textielframes

Zoek je een in het oog springende wandbekleding om je etalages, kantoorruimtes of showrooms een eigen sfeer te geven? Met een textielframe maak je een blijvende indruk op je bezoekers en kan je hen regelmatig met een nieuw beeld verrassen. Een textielframe is een onopvallend aluminium frame met daarin een opgespannen textieldoek.

Voordelen van textielframes

• Het is vederlicht.
• Je plaatst het in 1, 2, 3.
• Je werkt er je muren professioneel mee af.

Verbluffende kleuren

De foto wordt met een sublimatieprint in alle kleuren op het doek gezet. Dankzij die speciale printtechniek behoudt je textielframe altijd zijn kleur: de kleuren vergaan of vergelen niet.

Soorten textielframes

Dankzij de keuze aan profielen en opties heb je verschillende mogelijkheden:

• Voor montage tegen je muur
• Voor montage aan je plafond
• Dubbelzijdig met 2 beprintbare zijden
• Als muur van je beursstand
• Geluiddempend voor een betere akoestiek
• Met energiezuinige ledverlichting
• Als reclamebord

Praktische voordelen van textielframes

• Het doek is kreukvrij.
• Je kan het onbeperkt wassen.
• In amper 10 minuten vervang je het door een doek met een ander beeld

Raambelettering en privacyfolie

Klanten en werknemers die tegen een glaswand opbotsen? Bezoekers die door de glazen wanden van je kantoorruimtes zien waarmee je werknemers bezig zijn? Dat heb je liever niet. Met raambelettering los je dat makkelijk op.

Soorten raambelettering

• Zandstraalfolie houdt ongewenste blikken tegen en beschermt je privacy zonder de natuurlijke lichtinval helemaal te blokkeren.
Met Squidfolie kan je van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen, en hou je de zon en de warmte buiten.
Gekleurde snijfolie geeft aan dat er een glaswand staat. Ideaal als lokaalaanduiding of signalisatie.
 Met transparante folie creëer je de kleurrijkste en verrassendste effecten op je glaswanden. Ze komen helemaal tot leven wanneer er licht doorschijnt.

Voordelen van raambelettering

Logo’s, letters, abstracte of decoratieve patronen: we maken elke vorm die je maar wilt.
Een informatieve boodschap, een citaat, reclame: alles is mogelijk.
Een dun lijntje of een volledige glaswand: raambelettering kent geen beperkingen.

Zo creëer je unieke effecten waarbij sommige delen van je ramen of glaswanden al dan niet doorzichtig blijven.

3D-logo

Hoe laat je je logo op je ontvangstbalie of aan de muur van je ontvangstruimte, vergaderzalen of showroom er letterlijk tussenuit springen? Met een 3D-logo. Het valt op, je maakt een professionele indruk op je bezoekers en het toont dat je oog hebt voor design. Een 3D-logo heb je in alle kleuren, lettertypes en vormen.

Soorten materialen

Je kiest zelf in welk materiaal we je 3D-logo maken:
• Acrylaat
• Plexiglas
• Roestvrij staal
• Aluminium

Gewoon of extra 3D-effect

Afhankelijk van de ondergrond en de verlichting lijmen of schroeven we je 3D-logo vast op je muur of wand. Wil je een extra 3D-effect? Dan monteren we het op exclusieve afstandhouders op 1 centimeter van je muur, zodat het echt lijkt te zweven.

Verlichting van je 3D-logo

Wil je het extra laten opvallen met verlichting? Met ledverlichting in je logo of op de achterste randen van je logo creëer je een uniek effect.

We helpen je kiezen

Welk materiaal kies je het beste? Hoe groot moet je logo zijn? Hoe bevestigen we het? Hoe sluiten we verlichting aan? We helpen je de juiste keuzes te maken.

Muurprints

Je kantoorruimtes, vergaderzalen en eetruimte hebben elk een eigen sfeer. Met muurprints zet je die extra in de verf en geef je elke ruimte een eigen karakter en uitstraling. Een rustgevend berglandschap in je kantoor, een inspirerende skyline in de

vergaderzaal, een volgepakte festivalweide in de refter: alles is mogelijk. Welk soort muurprint je ook kiest: het zijn oplossingen waar je verschillende jaren plezier aan hebt. Mooi, sfeervol én interactief!

Muurstickers

Muurstickers zijn efficiënte en kwaliteitsvolle wandbekleding. De zelfklevende folie gaat jaren mee en blijft op verschillende ondergronden kleven. Een gewoon vlakke folie of een folie met een speciale structuur? We helpen je om te kiezen welk type folie je ontwerp of afbeelding het beste in je ruimtes doet uitkomen.

Voordelen van muurstickers

• Snel en makkelijk bevestigd
• Groot gamma van stickers met en zonder textuur
• Aanbrengbaar op verschillende ondergronden

Muurtextiel of gepersonaliseerd behang

Liever geen stickers? Je kan ook kiezen uit wandbekleding in textiel of gepersonaliseerd behangpapier. Elk materiaal heeft een iets andere textuur, waardoor het ene materiaal iets anders aanvoelt dan het andere.

We helpen je kiezen

• We komen je ruimtes bekijken en geven je ideeën.
• Je hoort van ons welk type materiaal het beste voor je muren is.
• We plaatsen je decoratie met de grootste zorg en oog voor detail.

Logo-ontwerp en lay-out

Start je een nieuw bedrijf en heb je nog geen logo? We ontwerpen voor jou een uniek, krachtig en visueel sterk logo. En heb je niemand om je interieurinrichting te ontwerpen? We produceren en monteren niet alleen, je kan ons ook inschakelen om je interieurinrichting op te maken en te personaliseren. Onze lay-outers vertalen je ideeën perfect in beeld. Neem contact met ons op.

Interieurinrichting die je gebouw tot leven brengt

Publio brengt het interieur van je zaak of bedrijf tot leven. Met afbeeldingen, de juiste technieken en 100% maatwerk vertellen we je verhaal en brengen we je interieur tot leven. Want met inspirerende, originele en verrassende interieurinrichting zorg je dat je werknemers graag voor je werken en blaas je je klanten en bezoekers van hun sokken.

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.