MAAK VAN JE WAGEN JE RIJDENDE VISITEKAARTJE

keyboard_arrow_down

Ontdek de impact van autobelettering en voertuigreclame

In de bruisende straten van de stad vallen ze je vast wel op: de talloze wagens en bestelwagens met opvallende autobelettering. Of ze nu in de file staan, geparkeerd zijn op straat, bij een werf of op een bedrijfsparking, voertuigreclame is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Autobelettering is een krachtige en effectieve vorm van reclame die echt werkt. Terwijl je zonder moeite rondrijdt, zet je jouw bedrijf dagelijks in de schijnwerpers bij duizenden mensen. Vooral bij degenen die actief op zoek zijn naar de producten of diensten die jouw bedrijf te bieden heeft.

Met onze geoptimaliseerde autobelettering en carwrap services in Antwerpen brengen we jouw bedrijf onder de aandacht van een relevant publiek. Bereik meer mensen, vergroot je naamsbekendheid en genereer waardevolle leads. Laat je concurrentie achter je en maak gebruik van de kracht van autorbelettering.

Voordelen van autobelettering

• Je bedrijf altijd en overal in de kijker
• Grotere naambekendheid
• Personalisatie
• Blijvende en tijdelijke reclame
• Ook voor vrachtwagens, containers, boten, …

100% op maat

We luisteren naar je en werken volledig op maat. We komen gratis bij je langs om te bespreken wat je wilt, zoekt of nodig hebt. Meteen hoor je van ons of je vraag haalbaar is en met welke autobelettering je het beste bereikt wat je wilt. We ontwerpen, produceren en brengen je autobelettering zelf aan in ons professioneel atelier in Antwerpen. Dat geeft je de garantie op een fantastisch eindresultaat.

Snel en budgetvriendelijk

Is autobelettering duur? Nee. Al vanaf een paar honderd euro kan je je wagen laten beletteren. Omdat we je belettering zelf ontwerpen, maken en aanbrengen, hoef je hem maar enkele uren tot maximaal 3 dagen te missen. En heb je een tijdelijke promotie die je via je wagen(s) wil bekendmaken? Ook dat kan. Vraag naar onze tijdelijke belettering.

MAAK JE KEUZE EN ONTDEK MEER INFORMATIE EN VOORBEELDEN

TOON TEKST
VERBERG TEKST

Klassieke autobelettering

Wil je maar op een klein deel van je wagen reclame maken voor je bedrijf? Dan kies je voor klassieke autobelettering. De goedkoopste manier – zeker als je bij 1 kleur blijft – is dan dunne snijfolie. De kleuren zien er ook na verschillende jaren nog altijd hetzelfde uit. Snijfolie kan je gebruiken voor zowel tijdelijke promoties als voor reclame die op je wagen moet blijven staan tot je hem van de hand doet.

Alle mogelijke kleuren

Daarbij kies je uit een uitgebreid gamma aan glossy, satijn-, metaal- en matte kleuren. En wil je dat we de pantonekleuren van je huisstijl integraal overnemen? Ook dat is geen probleem.

Digitale print

Bestaat je logo uit verschillende kleuren? Wil je je voertuig laten bestickeren met een foto? Dan raden we je aan om voor een digitale print te kiezen. De folie heeft een extra beschermingslaag, beschikbaar in glans, mat of satijn. Die zorgt ervoor dat je belettering:

• Niet verkleurt door het uv-licht van de zon.
• Beschermd is tegen krassen.

Ook een digitale print kan je gebruiken voor tijdelijke en langdurige reclame.

Voordelen van klassieke autobelettering

• Goedkoop
• 100% op maat
• Klaar in enkele uren
• Voor blijvende reclame en tijdelijke promoties

Commerciële carwrap

Hou je van perfect geïntegreerde reclame? Kies je voor stijl? Wil je je bedrijf nog beter in beeld brengen? Met een carwrap pakken we je wagen helemaal of voor een groot deel in met kwaliteitsvolle folie. Zo ga je voor reclame die werkt als een magneet. Mooi, aantrekkelijk en stijlvol.

Voordelen van carwrapping

• Voor elk budget
• Volledig op maat
• Snel klaar in 1 tot 3 werkdagen
• Grotere naambekendheid en stijlvoller imago

Praktische voordelen van carwrapping

• Je kiest voor de hoogste kwaliteit en meer dan 100 kleuren.
• Je geeft de originele lak van je wagen extra bescherming.
• Bestand tegen carwash en alle weersomstandigheden.
• Je haalt de folie gemakkelijk terug weg zonder lijmresten.
• Je verhoogt de restwaarde van je wagen.

Het ontwerp van je carwrap

Heb je een prachtige foto, een gedetailleerde tekening of een specifiek design in gedachten? We kleven het op je wagen zonder dat je verschil ziet met het origineel. Heb je nog geen ontwerp? Onze designers gaan voor je aan de slag en gieten je ideeën in een spraakmakend ontwerp dat in het oog springt bij iedereen die je wagen ziet passeren.

Tip: de meeste bedrijven bestellen hun bedrijfsvoertuigen in witte basiskleur om die door ons verder te laten aankleden in hun huisstijl.

Bescherming tegen inkijk van buiten naar binnen

Wil je reclame op de achterruit van je wagens zonder dat je het zicht naar achteren verliest? Heb je waardevol of gevoelig materiaal in je wagens liggen dat je liever verborgen houdt voor de voorbijgangers?

Met one way vision-folie op je ruiten kijk je gemakkelijk van binnen naar buiten, en kan er niemand van buiten naar binnen kijken. Zo bescherm je je materialen extra tegen diefstal en gun je je werknemers meer privacy in hun voertuig.

Veiligheidsmarkeringen

Chevron-markering heb je zeker al gezien. Het zijn de rood-witte of rood-gele schuine strepen die je ziet op voertuigen die regelmatig op de weg stoppen. Moeten je eigen mensen vaak stilstaan op de weg of naast fiets- en voetpaden? Met de opvallende Chevron-strepen valt hun voertuig onmiddellijk op en signaleer je voorbijgangers dat ze moeten uitwijken. Zo bescherm je niet alleen de weggebruikers, maar ook je eigen werknemers.

Logo-ontwerp en lay-out

Start je een nieuw bedrijf en heb je nog geen logo? We ontwerpen voor jou een uniek, krachtig en visueel sterk logo. En heb je niemand om je autobelettering te ontwerpen? We produceren en plaatsen niet alleen, je kan ons ook inschakelen om je autobelettering op te maken, te personaliseren en in een stijlvol design te gieten. Onze lay-outers vertalen je ideeën perfect in tekst en beeld. Neem contact met ons op.

Specialist in autobelettering

Al sinds we begonnen, is autobelettering een van onze specialiteiten. Onze mensen zijn echte vakmannen. Geen enkel detail ontsnapt aan hun aandacht. Omdat kwaliteit absoluut primeert, kiezen we voluit voor de kwaliteitsvolle folies van Avery Dennison. Avery riep onze beletteraars uit tot ‘Specialist Installer’. Dat geeft jou de garantie dat ze je autobelettering volgens de hoogste kwaliteitsnormen op je wagen aanbrengen en dat die er nog altijd even goed uitziet wanneer je je wagen, bestelwagen of vrachtwagen inruilt voor een nieuwe.

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.