MAAK VAN JE GEVEL HET UITHANGBORD VAN JE BEDRIJF

keyboard_arrow_down

GEVEL RECLAME

De perfecte plek om reclame te maken voor je zaak of bedrijf? Je eigen gevel. Met gevelreclame trek je de aandacht van voorbijgangers en iedereen die specifiek op zoek is naar je onderneming. Bovendien maak je er een stijlvolle en professionele eerste indruk mee.

Soorten gevelreclame

Hoe je reclame kan maken op je gevel? Met:

• Raambelettering op je etalageraam, deur of ramen van je bedrijfsgebouw
• Gevelletters waarmee je je logo of bedrijfsnaam in 3D op je gebouw zet
• Reclamepanelen die nieuwe klanten aantrekken
• Lichtbakken waarmee je logo of bedrijfsnaam ook ’s nachts zichtbaar is
• Gevelbanieren die al van ver de aandacht van voorbijgangers en bezoekers trekken

Tijdelijke en niet-permanente reclame

Op je gevel reclame maken voor tijdelijke acties zoals promoties, solden of opendeurdagen? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op. Samen met jou zoeken we de gevelreclame die het beste past bij wat je wilt bereiken.

100% op maat

We luisteren naar je en werken volledig op maat. We komen gratis bij je langs om te bespreken wat je wilt, zoekt of nodig hebt. Meteen hoor je van ons of je vraag haalbaar is en met welke gevelreclame je het beste bereikt wat je wilt. We ontwerpen, produceren en installeren onze gevelreclame ook bijna altijd zelf. Dat geeft je de garantie op een fantastisch eindresultaat.

Logo-ontwerp en lay-out

Start je een nieuw bedrijf en heb je nog geen logo? We ontwerpen voor jou een uniek, krachtig en visueel sterk logo. En heb je niemand om je gevelreclame te ontwerpen? We produceren en monteren niet alleen, je kan ons ook inschakelen om je gevelreclame op te maken en te personaliseren. Onze lay-outers vertalen je boodschap perfect in tekst en beeld. Neem contact met ons op.

MAAK JE KEUZE EN ONTDEK MEER INFORMATIE EN VOORBEELDEN

TOON TEKST
VERBERG TEKST

Raambelettering

Reclame maken voor je zaak of bedrijf op je etalageraam, inkomdeur of de ramen van je bedrijfsgebouw? Het is enorm effectief en afhankelijk van je ontwerp zelfs spectaculair. Je creëert er een wow-effect mee bij de voorbijgangers. Geen wonder dat je het meer en meer op straat ziet verschijnen.

Belettering voor lange en korte termijn

Kies je voor een boodschap die altijd moet blijven hangen? Dan gebruiken we stevige folie die tot 8 jaar lang meegaat.

Wil je naast de blijvende reclame voor je bedrijf of zaak op je ramen ook reclame maken voor tijdelijke promoties of acties? Dan gebruiken we folie die je heel gemakkelijk weghaalt en geen lijmsporen achterlaat.

Om je inspiratie te geven: handelszaken en bedrijven gebruiken tijdelijke raambelettering voor:

• Solden en promotieacties
• Opendeurdagen
• Thematische aankleding zoals kerst, Halloween, Valentijn …
• Aankondigingen van een uitverkoop of verhuis

Permanent of tijdelijk: raambelettering is perfect afwasbaar en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bescherming tegen ongewenste inkijk

Heb je een praktijkruimte langs de straatkant waarbij je de nieuwsgierige blikken van voorbijgangers kan missen als kiespijn? Willen je medewerkers zich aan hun bureau niet constant bekeken voelen? En wil je zelf niet worden afgeleid door wat er op straat gebeurt? Dan dekken we je ramen helemaal of gedeeltelijk af met privacyfolie.

Bescherming tegen inkijk van buiten naar binnen

Wil je zelf door de ramen van je zaak of bedrijf nog naar buiten kunnen kijken? Met one way vision-folie zie je nog perfect wat er op straat gebeurt. Zo sluit je jezelf niet af van de buitenwereld. En wees gerust: als je buiten staat, zie je alleen maar je reclameboodschap, niet wat er zich in je zaak afspeelt.

Voor alle ondergronden

Wil je als aannemer reclame maken op je werfkeet? Bijna alle folies die we gebruiken, zijn ook gemakkelijk op andere ondergronden aan te brengen dan glas. Bijvoorbeeld op sandwichpanelen, kunststof en metaal. Van een print in 1 kleur tot een print in alle kleuren.

Gevelletters

Wil je je logo, je bedrijfsnaam of een specifieke vorm op de gevel van je zaak of bedrijf zetten? Gevelletters zijn een echte eyecatcher. Het 3D-effect creëert een mooie dynamiek en geeft je gebouw een echte meerwaarde.

Je kiest uit 2 soorten gevelletters:
· Freesletters worden gesneden uit panelen met standaarddiktes en -kleuren.
· Doosletters worden op maat geplooid. Jij kiest de dikte en de RAL-kleur.

Freesletters

Je kiest zelf in welk materiaal je logo of naam op je gevel prijkt:
• Plexiglas
• Kunststof
• Roestvrij staal
· Tegen alle weersomstandigheden bestand aluminium

Freesletters worden tegen je gevel gelijmd. Het 3D-effect creëer je met afstandhouders.

Doosletters

Doosletters worden gemaakt uit 2 materialen:
• Aluminium
• Roestvrij staal

Verlichting voor je gevelletters

Je kan ze verlichten met energiezuinige ledverlichting om een mooi optisch effect te creëren en je logo of naam te accentueren. Je kiest tussen directe en indirecte verlichting.

• Directe verlichting: de voorkant van je logo of naam wordt verlicht.
• Indirecte verlichting: de letters worden met afstandhouders op een kleine afstand van je gevel geplaatst. De verlichting zit in de letters en creëert een zacht en aangenaam licht achter je logo of naam.

Lichtbakken

Je wilt dat je zaak of bedrijf ook ’s nachts of op donkere dagen zichtbaar is om nieuwe klanten te lokken? Met een lichtbak tegen je gevel speel je dat klaar.

Je lichtbak wordt gemaakt uit aluminium dat bestand is tegen alle vuil, stof en weersomstandigheden. Je kiest uit 2 profielen:

• Stratos – Strak en recht
• Eclips – Elegant afgerond

Wil je je lichtbak een kleur geven die past bij je gevel en aansluit op je ontwerp of de kleuren van je huisstijl? Dan brengen we een RAL-kleur aan op de aluminium profielen.

Je boodschap op 2 soorten folies

Bestaat je logo of bedrijfsnaam uit maar een paar kleuren? Dan snijden we ze uit folie die extra lang meegaat.

Ga je voor een digitale print in alle kleuren? Dan printen we je logo, tekst of afbeelding op een lichtdoorlatende matte witte folie die je kan laten afwerken met een laag die je print beschermt tegen uv-stralen en krassen.

Accentueer alleen je ontwerp

Wil je ’s nachts alleen de aandacht vestigen op je logo, bedrijfsnaam of tekst? Dan kleven we rond je ontwerp een folie die alle licht tegenhoudt. Zo wordt alleen je boodschap verlicht.

Verlichting voor je lichtbak

We rusten je lichtbak uit met ledverlichting die amper stroom verbruikt en jarenlang meegaat.

Een lichtbak is niet de enige gevelreclame met verlichting. Ook een reclamepaneel kan je uitlichten met TL- of ledverlichting die we er net boven plaatsen.

Montage van je lichtbak

Je kiest uit 2 types lichtbakken:

• Een vlakke lichtbak tegen je gevel. Je ziet alleen de voorkant.
• Een lichtbak loodrecht of haaks op je gevel. Je lichtbak en je naam, logo of tekst zijn langs 2 kanten zichtbaar.

Je lichtbak helemaal op maat

Een lichtbak volledig op maat? Ook dat kan. Eerst plaatsen we een aluminium gevelkader met ledverlichting tegen je gevel. De stevigheid en grootte kies je zelf. Je logo of tekst frezen we uit het voorpaneel van je lichtbak en vervangen we door plexiglas. Wil je een mooi 3D-effect? Dan plaatsen we het plexiglas bovenop je paneel

Reclamepanelen

De uitstraling van je zaak of bedrijf een boost geven? Dat doe je met een mooi reclamepaneel tegen je gevel. Dankzij de juiste plaatsing op je gevel of etalage of boven je ingang komen je naam, logo en slogan perfect tot uiting. Een reclamepaneel valt op en trekt meer voorbijgangers naar je zaak omdat al van ver duidelijk is wat je doet.

3 uitvoeringen

Je kan je reclamepaneel in 3 uitvoeringen laten maken.

1. Standaard reclamepaneel

We monteren je pvc of aluminium reclamepaneel rechtstreeks tegen je gevel. De dikte van het paneel kies je zelf. De bevestigingen brengen we op vaste afstanden in je gevel aan.

2. Transparant reclamepaneel in plexiglas

Dit paneel kies je als je:

• Een klein reclamepaneel nodig hebt, bijvoorbeeld voor je openingsuren
• Een mooie gevel hebt die je zichtbaar wilt houden of als achtergrond wilt gebruiken.

We monteren je paneel met afstandhouders in roestvrij staal een stukje van je gevel af.

3. Aluminium reclamepaneel op een gevelkader

Eerst plaatsen we een stevig aluminium kader tegen je gevel. De geplooide randen van je reclamepaneel schroeven we vast in de zij-, boven- en onderkant van het kader. Zo blijft de voorkant van je paneel mooi vlak. Om de bevestigingen niet te laten opvallen, lakken we ze in dezelfde kleur als je paneel.

Je boodschap op folie

Je logo, bedrijfsnaam, slogan en teksten printen we digitaal in 1 kleur of in alle kleuren op een folie. Die kleven we over de hele lengte van het volledige paneel. Zo kan je eender welk ontwerp tot in het kleinste detail op je gevel laten aanbrengen. Je kan ook kiezen om je ontwerp te laten uitsnijden en op een gekleurd paneel te laten kleven.

Tip: combineer je reclamepaneel met gevelletters. Het geeft je boodschap een extra dimensie.

Verlichting voor je reclamepanelen

Je reclamepaneel verlichten? Dan monteren we ledspots of een lichtrail met ledlampen boven je paneel. Op de juiste afstand van je gevel en juist gericht krijgt je paneel de ideale hoeveelheid licht om de aandacht te trekken.

Wil je de reclame op je gevel van binnenuit verlichten? Dan raden we een lichtbak aan, die we volledig op maat maken.

Gevelbanieren

Wil je je bedrijf of zaak al van ver doen opvallen? Met een banier – ‘banner’ in het Engels – help je je bezoekers om je bedrijf gemakkelijk te vinden in het drukke verkeer. Zo maak je een goede eerste indruk waarmee je al meteen punten scoort. Gevelbanieren zijn langs beide zijden even zichtbaar. Bij een volgend bezoek gebruiken je klanten ze als oriëntatiepunt om snel je bedrijf te vinden.

Voordelen van gevelbanieren

• Bestand tegen alle weersomstandigheden
• Onderhoudsvrij
• Je logo, bedrijfsnaam of tekst is altijd zichtbaar
• Je reclame springt ook ’s avonds en ’s nachts in het oog

Praktische voordelen van gevelbanieren

· Bevestigd met robuuste muursteunen en brede muurplaten in roestvrij staal
• Mooi strak opgespannen spandoek
• Energiezuinige ledverlichting
• Overvloed aan kleuren en lettertypes

Gevelreclame: net zo uniek als je gevel zelf

Net zoals autoreclame een rijdend visitekaartje is, is gevelreclame het vaste visitekaartje van je zaak of bedrijf. En net zoals je gevel uniek is, is ook je gevelreclame uniek. Met strategisch geplaatste, opvallende en uitnodigende gevelreclame trek je meer klanten aan en verhoog je je omzet. Samen met jou bekijken we welke gevelreclame het beste bij je gebouw past en hoe we die het beste doen opvallen.

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.