Stoepborden

Het ideale wapen om potentiële klanten naar binnen te lokken. Waarom? Stoepborden worden strategisch opgesteld op het voetpad (op de “stoep”). Ofwel loop je eromheen ofwel loop je er bijna tegen. Beide gevallen zijn mogelijk. Maar wat niet mogelijk is, is dat je niet gezien hebt wat er op het bord staat. De informatie op het bord wordt gelezen!

Het gamma in stoepborden is zeer gevarieerd, van heel chique tot eenvoudig en van opvallend groot tot handzaam klein. We delen ze voor jou gemak in 3 grote groepen.

Poster stoepborden

Verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Een budget vorm (het A-bord) dat u eenvoudig dichtklapt en terug binnen zet
  • Een windbestendig bord met een kunststof voet voor zand of water en voorzien van wieltjes
  • Een chique design bord in zwart of aluminium dat volledig waterdicht is en zeer goed bestand tegen wind, dit is zelfs verkrijgbaar tot een gigantisch posterformaat van 1200 x 1760 mm

Alle poster stoepborden zijn voorzien van een handig systeem voor het eenvoudig wisselen van posters. De posters zelf kan je produceren en uiteraard kan je beroep doen op de ontwerp afdeling van Publio.

Stoepborden met vaste tekst

Voorzien van je bedrijfslogo of reclametekst bestaande uit één kleur snijfolie of full colour digitale print.

Specials

In ‘specials’ brengen we de borden die we niet in de eerste 2 categorieën wisten onder te brengen. Dit gaat van een stoepbord dat draait met de wind mee tot beschrijfbare borden (met krijt of een whiteboard stift).

Je kan er op vloeken als voorbijganger of het maakt je net benieuwd. Een stoepbord met je promoties wordt altijd gezien.

Hele mooie alternatieven voor stoepborden, vind je terug bij beachvlaggen op de pagina vlaggen en masten. Ook heel efficiënt.

Terug naar Promotie

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.