Beurssystemen

Sta je op een beurs of organiseer je een evenement? Maak dan gebruik van eenvoudig op te stellen en goed transporteerbare presentatiesystemen. Je kan er je reclame op drukken en je lokt meteen de aandacht van de bezoeker.

Beurssystemen

 De 2 meest voorkomende beurssystemen zijn de roll-up en de pop-up:

Roll-up systeem

Standaard wordt er gewerkt met het formaat van 85 x 200 cm.

Je kan opteren voor een korte promotionele uitvoering of je gaat voor de lange termijn versie: de deluxe versie. Het roll-up systeem bevat volgende extra troeven:

  • Verchroomde zijkappen
  • Modern en robuust boven profiel
  • Twee stelvoeten aan de onderzijde
  • Verstelbaar in hoogte van 160 t/m 225 cm
  • Klemprofiel boven en onderaan voor eenvoudig wisselen van de reclameboodschap

Publio bekijkt samen met jou, welk uitvoering het meest aan te raden is.

Onze prints worden full colour gedrukt op een budget roll-up materiaal van 170 g dat een hoge krasbestendigheid heeft en bestand is tegen water. Het roll-up materiaal van 250 g is niet licht doorlatend en is kwalitatief nog beter.

Het roll-up systeem kan een extra decoratie-element bevatten in silver back materiaal. Dankzij speciale topcoating resulteert dit in een fantastisch printresultaat.

Het roll-up systeem is ook verkrijgbaar in een mini formaat (A4 en A3 insert) en een extreem formaat dat tot een print formaat van 200 x 300 cm groot geleverd kan worden.

De roll-up systemen worden geleverd in een handige draagtas.

Pop-up systeem

Verkrijgbaar in verschillende formaten gaande van 192 tot 341 cm breed voor de gebogen versie en 197 tot 417 cm breed voor de rechte versie.

De wand bestaat uit verschillende banden die wij printen op een pop-up materiaal van 635 g en afwerken met een krasbestendige matte laminaat. Deze banden kan je eenvoudig bevestigen op het systeem met magneten.

Alles is handig transporteerbaar in de verrijdbare hardcase / balie. Deze balie kan met een print rondom en een mooi houten balieblad volledig worden afgewerkt.

Beide systemen, de roll-up als pop-up systemen, kan er optioneel LED verlichting worden meegeleverd.

Weet ook dat Publio verdeler is van het volledige KD gamma in presentatiesystemen. Neem gerust een kijkje op hun website en vraag aan Publio jouw offerte aan. De KD gamma systemen, kan Publio leveren met gepersonaliseerde print of lay-out.

Terug naar Promotie

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.