Spanframes

Spanframe, de naam zegt het zelf: een frame waarin een doek wordt opgespannen. Spanframes of spandoeken hebben alleen maar voordelen:

  • Ideaal voor grote oppervlaktes, je kan er bij wijze van spreken, een ganse gevel mee bedekken. Het is de perfecte uiting van gevelreclame.
  • Eenvoudig te bedrukken en te veranderen
  • Goedkope oplossing
  • Snel geproduceerd en geplaatst
  • Ideaal als tijdelijke reclame boodschap bij werven en renovaties van gebouwen

Elk spanframe wordt digitaal geprint op hoogwaardig materiaal met kwalitatieve inkten. Tekst, logo, zelfs ontwerpen met foto’s komen haarscherp uit onze printer gerold. Voor het ontwerp van jouw spanframe voor je bedrijf , hoef je geen rekening te houden met beperkingen. Het grafisch team van Publio gaat je wel adviseren hoe je reclameboodschap zo doeltreffend mogelijk te communiceren en hoe je maximaal gebruik kan maken van de mogelijkheden van spanframes.

In spanframes heb je 2 systemen

Standaard spanframe

Het standaard systeem bestaat uit een frame van 48 mm diameter buizen die met koppelstukken worden bevestigd. Een spanframe kan tegen de gevel geplaatst worden, ofwel volledig losstaand en op elke ondergrond.

Voor het ophangen van de spandoeken, wordt er gebruik gemaakt van Stormfix rekkers. Ze zijn extra duurzaam en geven een uitstekende spankracht. Het spandoek blijft zo mooi strak in alle weersomstandigheden.

Triaflex spanframe

Het Triaflex spanframe systeem is een elegant en kwalitatief hoogstaand spanframe. Door zijn unieke driehoekige vorm is het een stuk steviger dan de standaard ronde buizen. Ook komen er minder koppelstukken aan te pas voor de bevestiging.

Uniek aan het Triaflex systeem is de mogelijkheid om een spandoek op te hangen zonder het zicht van elastieken. In plaats daarvan wordt een uiterst ingenieus haaksysteem gebruikt.

Voor ’s avonds en ’s nachts

De reclame die je in het straatbeeld ziet, is altijd verlicht. Dit kan ook voor spanframes. Voor de uitlichting van je spandoek, reikt Publio verschillende oplossingen aan. Denk aan spots of lichtrails. De rails kunnen rechtstreeks op het frame worden bevestigd.

Materialen voor spandoeken

Verschillende materialen zijn mogelijk:

  • Standaard: 510 gr gecoat pvc banner
  • Mesh: 370 gr – winddoorlatende pvc meshdoek
  • Blockout: 800 gr – blokkout pvc banner met zwarte kern, om storende invloeden/lichtinval komende van achter de banner te vermijden

 

Terug naar Outdoor signalisatie

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.