Reclamezuilen

Waarom een reclamezuil?

Een reclamezuil of totem zorgt er voor dat je bedrijf onmiddellijk zichtbaar is voor je bezoeker en is tegelijkertijd ook een vorm van mooie reclame.

Hoe ben je zelf? Als jij voor de eerste maal een bedrijf bezoekt, laat je je op de plaats ook leiden door signalen om zo de ingang van het gebouw of de parking terug te vinden. Het pand is misschien gelegen aan de achterzijde van het industrieterrein en dan is zo’n reclamezuil best wel handig. Deel je een pand met meerdere bedrijven, dan is een reclamezuil de ideale oplossing om alle bedrijven hierop te vermelden.

Het bespaart veel tijd en misverstanden onder je bezoekers en je geeft meteen aan dat je bezoeker juist zit.

Lees ook over bewegwijzering. 

Reclamezuilen, welke zijn de eigenschappen?

Keuze in profielen

Er zijn twee types standaard profielen:

  • Vlak: dit type is volledig opgebouwd uit afgeronde profielen en rechte beplating. Het resultaat is een strak en tijdloos geheel.
  • Gebogen: dit type heeft sterk afgeronde profielen en de beplating is licht gebogen. Een reclamezuil met gebogen profiel geeft een eleganter uitzicht.

 Constructie

  • Zwart aluminium gelast frame
  • Geanodiseerd aluminium profiel & deksel
  • Inwendig verstevigde forex bodem kap
  • Aansluitdoos aan buitenzijde zuil
  • Buitenzuil voorzien van 80 mm hoge spat balk, waardoor de beplating minder vervuild wordt door opspattend water en zand

Kan je moeilijk je keuze maken uit de voorgestelde types en wil je eerder iets op maat van jouw bedrijf? De ontwerpers van Publio adviseren je graag over de mogelijkheden en ontwerpen die volledig afstemmen op jouw behoeftes en wensen. Vraag vrijblijvend naar een voorstel op maat van jouw bedrijf.

Soorten verlichting

Het is zeker te overwegen om je reclamezuil ook te voorzien van verlichting. Je wilt toch altijd gezien worden, ook bij duisternis of donkere weersomstandigheden. Publio kan je reclamezuil volledig uitrusten met hoogwaardige en energiezuinige LED’s. De LED’s worden egaal uitgelicht en hebben een levensduur van meer dan 50.000 branduren.

Je hebt overvloed aan keuze als het op verlichting aankomt:

  • Indirect verlicht: uitlichting van de reclamezuil vanop de grond
  • Deels verlicht: een deel van de beplating is in plexi en van binnenuit verlicht
  • Volledig verlicht: de volledige beplating van de zuil bestaat uit plexi en van binnenuit verlicht
Terug naar Outdoor signalisatie

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.