Banieren

Een banier, synoniem voor spandoek of opgespannen vlag (in het engels “banner”), wordt aangebracht op de gevel of losstaand op een mast. Hét voordeel van banieren, is dat het je bedrijf of zaak van ver doet opvallen in het straatbeeld. Je helpt mensen je bedrijf gemakkelijker te lokaliseren in het drukke verkeer. Om het even langs welke kant ze opkomen, de banieren zijn langs beide zijden even goed zichtbaar. Ook geef je naast de zichtbaarheid, een zeer goede eerste indruk op je bezoeker. Bij het volgend bezoek, worden je banieren als perfect oriëntatiepunt herkend. Je bezoeker voelt zich al direct van harte welkom en weet dat hij met een professioneel bedrijf te maken heeft. Goed zo!

Eigenschappen van banieren

  • Banieren worden bevestigd met robuuste en hoogwaardige muursteunen, geproduceerd in een geborsteld, roestvrij kwalitatief inox
  • De verticale muursteunen kunnen een breedte hebben van 50 cm tot 90 cm
  • Banieren kunnen alle weersomstandigheden aan en zijn vrij van onderhoud
  • Voorzien van een brede muurplaat zodat het draagvlak wordt verstevigd
  • Uitgerust met perfect gelaste vinnen om uitscheuren van de buizen te voorkomen
  • Alle steunen zijn voorzien van regelbouten waardoor het spandoek perfect wordt opgespannen en mooi strak zit in de tunnels aan de boven- en onderzijde van het doek
  • Voor ’s avonds en ’s nachts, voorzien we aan de steunen een verlichtingsarmatuur met zuinige LED verlichting. Zo wordt je bedrijf altijd opgemerkt, 24 uren en 7 dagen lang.
  • Digitaal bedrukt waardoor je een overvloedige keuze hebt aan kleuren en teksttypes

Publio helpt je met het ontwerp van de spandoek. Kom je met een eigen design of idee? Even goed. Wij gaan je professioneel advies geven en begeleiden om jouw voorstel zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen op de banieren. Je mag erop rekenen, iedereen gaat je bedrijf al van ver kunnen zien.

Baniermasten

Stel dat er geen gevel aanwezig is om de banieren aan op te hangen. Dan zijn onze inox baniermasten tot 6 meter hoogte, de ideale oplossing. Volledig vervaardigd uit de beste inox met een dikte van wel 3 mm en vrijstaand te plaatsen in elke groenzone. De baniermasten monteren we in een grondkoker. Als je opteert voor baniermast met kantelvoet, kan je het doek eenvoudiger vervangen.

Terug naar Outdoor signalisatie

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.