Publio Reclame-Atelier verkrijgt SI’BON Erkenning.

woensdag 22 november 2017

Publio Reclame-Atelier heeft onlangs het SI’BON keurmerk Erkend Signbedrijf gekregen.  Wij zijn dan ook terecht trots op deze erkenning waarvoor we zijn getoetst op onderdelen als ervaring, vakbekwaamheid, productkennis, uitrusting, representativiteit en kwaliteit.

Om te worden toegelaten moet je aan een groot aantal eisen voldoen en wordt tussentijds gepeild of je de erkenning nog wel waard bent. Voor deze branche is het belangrijk dat SI’BON kwaliteitsnormen heeft ontwikkeld. Wij zijn blij dat we de erkenning hebben gehaald maar we hebben dan ook de nodige ervaring en een goed opgeleid en vakbekwaam team. We hopen dat de SI’BON erkenning zo snel mogelijk meer wordt “herkend”. Herkenning van de erkenning daar gaat het om.

Een belangrijke taak die SI’BON op zich neemt is duidelijkheid creëren in de wereld van de visuele communicatie. Er is een enorm verschil tussen “plakletters produceren” en “signmaking”. Als de klant met het verkeerde bedrijf in zee is gegaan, merkt men pas na aflevering dat de kwaliteit van het product te wensen overlaat. Voor de klant is het echte signbedrijf echter moeilijk te herkennen. Daarom geeft SI’BON door middel van selectie en erkenning aan wie het vak “Signmaking” (zoals het ontwerpen en vervaardigen van gevel-, licht-, bord-, en autoreclame eigenlijk heet) echt beheerst. Gezien de enorme wildgroei in de branche is dit geen overbodige luxe.

Door voor een Erkend Signbedrijf te kiezen weet de opdrachtgever dat hij een ervaren reclamemaker voor zijn opdracht heeft ingeschakeld. Deze staat garant voor kwaliteit en creativiteit op de geleverde reclameproducten.

  • Maatregelen door het coronavirus.

  • dezeweekzijnwemetvakantie

    Deze week zijn we er even tussenuit.

  • Sibon_button

     Publio Reclame-Atelier verkrijgt SI’BON Erkenning.