Logomatten en vloerstickers

Communicatie op de vloer werkt. Mensen hebben de visuele capaciteit om alles te kunnen zien binnen een hoek van 140° horizontaal en 80° verticaal. Dus zeker de signalen aangebracht op de vloer.

Dit kunnen reclameboodschappen zijn maar ook wat om de bezoekers een bepaalde weg op te sturen. Voorwaarde is wel dat het duidelijk is aangebracht: goed verspreid, groot genoeg en visueel opvallend. Logomatten en vloerstickers kunnen dé perfecte aanvulling zijn voor een efficiënte en mooie signalisatie in je kantoor of winkel.

Oplossingen

Logomatten

Een gepersonaliseerde logomat zorgt altijd voor een stralende binnenkomer! De deurmat op maat is beschikbaar in eenvoudige standaard kleuren tot full colour fotoprint. De soort van uitvoering hangt af van het gebruik. Wil je die voor binnen of buiten gebruik? De afwerking is van de hoogste kwaliteit. Standaard komt rondom de mat een rubberen rand of is de mat op maat ingesneden, perfect passend in je deurmat kader.

Met een schoonloopmat hou je tot 80% van het vuil en vocht buiten je winkel of kantoor. Een perfecte oplossing met 2 doelen: je vloer proper houden en je bezoekers al hartelijk welkom heten met een gepersonaliseerde, opvallende boodschap. Dit kan bijvoorbeeld je logo zijn maar ook een beeld of een tekstboodschap.

Vloerstickers

De stickers die Publio ontwerpt en produceert voor jouw bedrijf, worden voorzien met een speciale laag van laminaat. De stickers worden zo duurzamer, slijten minder snel af en bevatten een antislip effect.

Je zou ervan verwonderd staan hoe vloerstickers de aandacht naar zich toe kunnen trekken. Daarom kan je de vloerstickers perfect inzetten om je bezoekers te begeleiden. Je laat ze het parcours afleggen die jij vooraf hebt uitgestippeld. Wat je ook kan doen met vloerstickers, is je klanten attent maken op speciale aanbiedingen en promoties.

Tijdelijk van aard en achteraf gemakkelijk te verwijderen zonder lijmsporen na te laten.

Terug naar Indoor Signalisatie

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.