Reclamepaneel

Een mooi reclamepaneel kan perfect bijdragen tot een betere uitstraling van je bedrijf of zaak. De ontwerpen die Publio creëert voor haar klanten, werken bijster goed als reclame. Door rekening te houden met extra elementen zoals gevel, etalage, ingang,… komt het ontwerp perfect tot uiting en oogt heel elegant.

Reclamepaneel uitvoeringen

Een reclamepaneel is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen.

 1. Standaard reclamepaneel – rechtstreeks tegen de gevel gemonteerd
  Verkrijgbaar in diverse materialen en diktes:

  • PVC (forex) 1 mm tot 10 mm – promotioneel
  • PVC (vekaplan) 10 mm sandwichpaneel met zwarte kern
  • Promotioneel Aluminium sandwichpaneel (dibond) – 2 mm tot 8 mm – lange termijn

  De bevestigingen worden op een vaste afstand in de gevel gemaakt. Voor een superieure afwerking kan je altijd kiezen voor een mooie afgewerkte kop.

 2. Transparant acrylaat reclamepaneel – van de gevel gemonteerd
  Heb je een mooie gevel en je wilt ze zichtbaar houden of als achtergrond gebruiken? In dit geval monteert Publio je reclamepaneel met RVS afstand houders van de gevel af.
 3. Een omgeplooid aluminium reclamepaneel op een aluminium gevelkader
  Uitgevoerd in wit, zwart of RVS look aluminium sandwichpaneel of in RAL kleur gelakt aluminium, omgeplooid en gemonteerd op een aluminium gevelkader van 20 of 40 mm dikte.Het aluminium kader plaatsen we eerst tegen de gevel. Dan komt het paneel over het kader. De bevestigingen worden via de zij-, boven- en onderkant in de gevelkader bevestigd. Op de voorzijde zie je dus geen enkele bevestiging. Zo blijft het paneel mooi egaal. De bevestigingen worden in dezelfde kleur gelakt als het paneel, opnieuw voor het esthetisch oog.

Gebruik van folie

Uw logo en teksten brengen we aan met één kleurige snijfolies of een full colour digitale print over het volledige paneel. Elk ontwerp kan zo perfect op de gevel worden uitgewerkt.

Tip van Publio: creëer een meerwaarde door de reclamepanelen te combineren met frees- en doosletters die bovenop het reclamepaneel worden geplaatst en een extra dimensie geven!

Verlichting

Voor de uitlichting kunnen er LED spots of een lichtrail (TL of LED) boven het paneel gemonteerd worden. Met onze vaste uitlichtingsschema’s bepalen we de juiste afstand van de gevel en richting van de spot. Jouw paneel krijgt de perfecte mee.

Wil je het reclamepaneel van binnenuit verlicht zien? Neem een kijkje bij onze lichtbakken, waar we ook verlichte gevelkaders op maat maken.

Terug naar Gevelreclame

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.