Raambelettering

Raambelettering

De professionele gebruikersterm is misschien ongelukkig gekozen maar met raambelettering bedoelen we het aankleden van je etalage, inkomdeur of raampartij van je bedrijfsgebouw met folie waarop je reclameboodschap prijkt. Je ziet het meer en meer en inderdaad, het resultaat is echt spectaculair en geeft voor de voorbijganger / toeschouwer een echt WOW-effect.

Met dezelfde toepassing, kan je ook een omgekeerd resultaat bereiken, namelijk de inkijk in je kantoorruimte, dokterspraktijk, … beperken met privacy folie. Je ziet, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Korte & lange termijn raambelettering

Heb je binnenkort een commerciële actie te communiceren en je wilt hiervoor gebruik maken van je etalage of raampartij? Publio creëert, produceert en installeert eenvoudig te verwijderen folie die achteraf geen lijmsporen nalaat.

Korte termijn raambelettering wordt ingezet bij volgende evenementen:

  • Solden / Speciale Acties
  • Opendeurdagen
  • Thematische aankleding
  • Aankondigingen verhuis / uitverkoop / te huur

Zie je de aankleding voor een langere periode hangen? Dan wordt er stevigere folie gebruikt: eenkleurige snijfolie of in digitale full colour print die tot 8 jaar lang mee kan gaan.

Beide folies zijn perfect afwasbaar en weerbestendig.

One Way Vision raambelettering

De unieke eigenschap bij One way vision is dat het buitenbeeld je niet zal verhinderen om zelf van binnen naar buiten te blijven kijken. Je kan nog perfect zien wat er zich buiten je winkel of kantoor afspeelt. Je sluit je niet af van de buitenwereld. Als je zelf buiten staat, zie je enkel de mooie reclameboodschap en niet verder.

Stickers

De meeste folies die Publio gebruikt, zijn ook aan te brengen op andere ondergronden dan glas. Je kan ze dus heel gemakkelijk aanbrengen op sandwichpanelen, metalen voorwerpen, enzovoort. Als je naar het voorbeeld van de werfkeet kijkt, dan begrijp je perfect wat we bedoelen. De werfkeet kreeg een full colour digital print mee. Geslaagd, niet?

Publio begeleidt je van ontwerp en creatie, productie en montage van jouw beletteringsproject.

Terug naar Gevelreclame

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.