Lichtbak

Je sluit je zaak af na een dag hard werken maar je wilt ’s avonds toch zichtbaar blijven voor je bestaande en nieuwe klanten. Uit het gamma van lichtbakken die Publio voorstelt, ga je zeker een keuze kunnen maken.

Eigenschappen

Het profiel van de lichtbak is volledig geassembleerd uit geanodiseerd aluminium. Verkrijgbaar in 2 verschillende types van profielen:

  • Stratos Profiel – strak en recht profiel, verkrijgbaar in een diepte van 120 of 180 mm.
  • Eclips Profiel – elegant afgerond profiel, verkrijgbaar in een diepte van 120 of 180 mm.

Verlichting voor lichtbak

Onze lichtbakken worden uitgerust met TL of energie zuinige LED verlichting. 90% van onze klanten opteren een lichtbak met LED verlichting. Logisch eigenlijk want LED heeft een veel lager verbruik en op vlak van duurzaamheid, gaat LED veel langer mee. De kleine meerprijs die je moet neertellen, weegt echt niet op tegen de besparing in energieverbruik en onderhoudskosten.

Montage

Je kan de lichtbak vlak tegen de gevel monteren met een enkelzijdig zicht. Of haaks op de gevel zodat de lichtbak langs beide zijden kan gezien worden. Een haakse montage van een lichtbak is een geschikt alternatief voor onze banieren.

Wil je een kleur voor je lichtbak? Passend op de gevel en perfect aansluitend op het gekozen reclame ontwerp? Dit doen we met een RAL kleur die aangebracht wordt op de profielen.

Foliekeuze

Je verkiest een ontwerp met een paar kleuren. Het logo en de gewenste tekst wordt in de folie uitgewerkt. Sowieso opteren we voor de Avery 5500 QM reeks, die een extra lange levensduur garandeert.

Ga je voor de full colour optie, kunnen we de folie afwerken met een UV en krasbestendige laminaat. Je logo, de gekozen tekst of afbeelding worden op een lichtdoorlatende matte witte folie afgedrukt.

Blockout

De ruimte rond uw logo of tekst kunnen we ook voorzien van een block-out folie. De block-out folie laat geen licht door, waardoor ‘s avonds enkel het verlicht gedeelte opvalt.

Maatwerk

Publio kan je lichtbak volledig op maat maken. Een op maat gemaakte aluminium gevelkader in standaard wit, zwart of in RAL kleur gelakt. Uitgewerkt in elke gewenste dikte en afmeting met ingebouwde LED verlichting. Op de voorzijde van het paneel frezen we uw logo of tekst uit waarbij alles met acrylaat wordt ingelegd. Het acrylaat kan ook bovenop het paneel komen om een mooi 3D effect te bekomen.

Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden om reclame met verlichting te voorzien op de gevel. Neem eens een kijkje bij onze reclamepanelen. Je zal zien dat we heel mooi kunnen uitlichten aan de hand van een TL of LED lichtrail die er net boven wordt geplaatst.

Terug naar Gevelreclame

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.