Frees en doosletters

Frees en doosletters geven een dikke meerwaarde aan je gevel. Maar ze kunnen ook perfect binnen op kantoor tegen een muur of wand geplaatst worden. Voorbeelden hiervan kan je vinden onder indoor muur. Het resultaat is gesofisticeerd mooi. Het kan een 3D effect geven of geeft je muur en wand een extra dynamiek. Een echte stijlvolle eyecatcher.

Laat je echter niet vangen door de naam. Frees en doosletters dienen niet altijd letters te zijn. Alle vormen zijn mogelijk. Je logo, een silhouet als doosletter of freesletter, kan gemakkelijk worden geproduceerd.

Wat is het verschil tussen frees en doosletters?

Een freesletter is uitgesneden uit een paneel met standaard dikte en kleuren.
Een doosletter wordt volledig op maat geplooid in de door jouw gewenste dikte. Daarna wordt de doosletter in RAL kleur gelakt.

Freesletters

Uit welk materiaal het paneel wordt uitgesneden wordt door de klant zelf gekozen. Het gamma bestaat uit:

  • Acrylox
  • Geanodiseerd aluminium
  • RVS
  • Geschuimde PVC
  • Aluminium Sandwichpaneel

De freesletter is rechtstreeks verlijmd op de ondergrond. Werk je met een afstandshouder, verkrijg je een extra 3D effect.

Doosletters

Ook doosletters kan je zowel verlichten of onverlicht laten. Bij verlichte doosletters, wordt een onderscheid gemaakt tussen frontlit en backlit. Frontlit betekent dat de voorkant oplicht, mogelijk in kleur of wit. Voor backlit worden de letters op kleine afstand van de gevel geplaatst. De verlichting zit binnenin de letters. Door de afstand van de muur ontstaat er een zweem van licht achter de letters. Het geeft een mooi optisch effect en accentueert het ontwerp, het logo of de creatie.

Buiten een aantal standaard kleuren, spreekt het vanzelf dat de doosletters kunnen gelakt worden in om het even welke RAL kleur.

Terug naar Gevelreclame

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.